Velkommen,

Kunde navn:

Kunde nr.:


Hydra-Grene – helt sikkert

Som professionel hydraulikvirksomhed er vi ikke kun interesseret i, at du får det bedste produkt og den mest optimale løsning, når du handler med os. Vi går også op i din sikkerhed. Derfor har vi vendt hver en sten i EU’s maskindirektiv, så vi kan give dig kompetent rådgivning om sikkerhed og risikovurderinger.

Her i årets sidste udgave af Update kan du læse, hvordan en af landets fremmeste eksperter har undervist os i netop EU’s tekst om maskinsikkerhed.

Du kan også møde Mette Obling Kjærgaard – vores nye marketingkoordinator. Som uddannet mediegrafiker står hun blandt andet i spidsen for vores nye designlinje.

Var du forbi vores stand på Agromek i forrige uge? Vi har skudt en lille film fra messen, som du kan se længere nede. Kig med, måske du er blevet fanget i linsen.

Traditionen tro spørger vi med jævne mellemrum vores kunder, hvad de egentlig synes om os. Det har vi netop gjort, og til de af jer, der har svaret på vores spørgeskema, vil jeg sige mange tak.

Rigtig god jul til jer alle – og læselyst.

- Henrik Sillesen, vicedirektør

I UPDATE nr. 16 har vi valgt at fortælle jer om:

Elektronik-styret hydraulik hjælper landmanden
Traditionen tro var Hydra-Grene til stede på årets Agromek-messe. Et stærkt salgsteam præsenterede en række produktnyheder med fokus på logistik- og elektronikstyring.

Hydra-Grene kan nu rådgive bedre om sikkerhed
Kunderne bestiller i stigende grad komplicerede systemer med elektriske styringer. Derfor har Hydra-Grene allieret sig med en af Danmarks førende eksperter inden for sikkerhedsrelaterede styresystemer for bedre at kunne rådgive og risikovurdere.

Hun skal samle marketing-trådene
39-årige Mette Obling Kjærgaard er ny marketingkoordinator hos Hydra-Grene. I stillingen skal hun blandt andet holde snor i Hydra-Grenes mange marketingopgaver og sørge for, at den nye designlinje kommer godt i gang.

Se vores lille film fra åbningsdagen på Agromek 2016

Luk