Velkommen,

Kunde navn:

Kunde nr.:


Kære læser

Historisk set har det altid tiltrukket stor opmærksomhed, når danskere og svenskere mødes. Det gælder især inden for sportens verden, men også i erhvervslivet. I Vestjylland har vi også oplevet opmærksomhed fra kunder, leverandører og venner af huset, da vi sidste år opkøbte den svenske hydraulikkoncern Specma.

I denne udgave af Update fortæller vi mere om vores 750 nye kolleger på den anden side af Øresund. Om hvad de kan, og hvorfor vi sammen står endnu stærkere på det globale hydraulikmarked, end vi gjorde hver for sig. Vi retter et særligt fokus på rørbukning og de imponerende kompetencer, som Specma bidrager med.

Med 17 års hydraulikerfaring er vores nye salgschef Anders Kristensen en kompetent herre. Har du hilst på ham? Hvis ikke, så har du muligheden for at lære den tidligere automekaniker og maskintekniker bedre at kende her i Update #15.

Rigtig god læselyst.

 

- Henrik Sillesen, markedsdirektør

I UPDATE nr. 15 har vi valgt at fortælle jer om:

Svenske muskler til Hydra-Grenes vækststrategi
Med opkøbet af den svenske hydraulikkoncern Specma AB er Hydra-Grene stærkt rustet til at konkurrere på det globale hydraulikmarked. Det skyldes især Specmas kompetencer inden for rør, slanger og fittings og udsigten til betydelige volumenfordele på leverandørsiden.

Giv røret det rette buk
Specma styrker Hydra-Grene på begge fronter, så du nu får endnu skarpere rådgivning og betjening, uanset om du skal bruge et enkelt rør eller 5.000.

Specialdesignet hydraulik til køretøjer i arbejdstøjet
Tidlig involvering i designprocessen og tårnhøj leveringssikkerhed er afgørende, når der skal leveres hydraulikkomponenter til erhvervskøretøjer. Det ved de hos Specma, der leverer til nogle af verdens førende producenter af busser og lastbiler.

Ny salgschef vil tættere på kunderne
47-årige Anders Kristensen er ny mand i stillingen som Hydra-Grenes salgschef. Han tilfører Hydra-Grene stor erfaring, stærkt kundefokus og indgående kendskab til branchen.

Vi har også lavet en lille video om automatiseret rørbukning
Heri kan du se hvordan vi kan lave bukkede rør i store antal.

Luk