Velkommen,

Kunde navn:

Kunde nr.:


1.500 unikke pumpestationer - hvert år

Det er hvad vort værksted også mestrer

Værkstedet mestrer 1.500 unikke pumpestationer – årligt

Det er et unikt puslespil, hver gang Hydra-Grenes værksted samler en pumpestation. Komponenterne sammenstykkes altid med afsæt i slutproduktets formål, og derfor favner Hydra-Grenes tekniske afdeling og værksted alt fra beregninger og design til produktion og dokumentation.

undefined

Omkring 1.500 store og små pumpestationer forlader hvert år Hydra-Grenes værksted i Skjern. De er bygget på ordre til især danske OEM-kunder og indgår som væsentlige komponenter i alt fra hospitalssenge til store, industrielle arbejdsmaskiner.

Fra motorbør til kranmanøvre
Inden en ny pumpestation ankommer hos kunden, har den været under kyndig behandling på Hydra-Grenes værksted. Alle pumpestationer er sat i verden med et specifikt formål, og det er værkstedets fornemste opgave at hjælpe med at finde frem til det helt ideelle design.

Hvor én pumpestation skal indgå i en motorbør, er en anden måske bygget til at sikre manøvreringen i en kran. Vores kunders behov er meget forskellige, og selvom nogle kommer til os med færdige specifikationer, henvender de fleste sig med et overordnet behov, hvorefter vi foretager de nødvendige hydrauliske beregninger og udarbejder en teknisk specifikation”, forklarer Palle Ringtved, der er tekniker hos Hydra-Grene.

Testet fra a-å
Når en pumpestation forlader Hydra-Grenes værksted, kan du være sikker på, at den er grundigt testet, og at den leveres med al den nødvendige tekniske dokumentation.

Vi foretager både funktions- og ydelsestest og indhenter alle nødvendige certifikater – for eksempel certifikater på ATEX-godkendte komponenter og svejsecertifikater. Vi arkiverer også al dokumentation for test og opbygning”, uddyber Palle Ringtved.

Alt i en-løsning
Medarbejderne sammensætter pumpestationerne med standardkomponenter som motor, pumper, tank med filtre og trykbegrænsningsventiler. Og har du behov for en komplet styringsstation, er det ingen hindring for værkstedet. Takket være et omfattede komponent-sortiment kan Hydra-Grene nemt levere komplette blokløsninger, der kan overflødiggøre mange fittings -, rør- og slangemonteringer.
 
Både de store pumpestationer og de mindre powerpacks kan med fordel bygges som en blokløsning i forbindelse med mindre serieproduktioner. I en blokløsning monterer vi alle nødvendige ventiler inde i en beskyttende blok, hvorved antallet af slanger, rør og fittings reduceres til et minimum. Det minimerer risikoen for lækager markant og gør samtidig monteringen nemmere”, fortæller Palle Ringtved.

FAKTA OM PUMPESTATIONER:

  • Hydra-Grenes til dato største, leverede pumpestation har en pumpekapacitet på hele 2x175,0 l/minut ved 220 Bar, mens de mindste – der populært kaldes powerpacks – kan levere helt ned til 0,35 l/minut.
  • Hydra-Grene bygger både pumpestationer til enkeltstykproduktion og i større serier.
  • Hovedparten af pumpestationerne er eldrevne, men Hydra-Grene leverer også pumpestationer drevet af for eksempel luft- eller benzinmotorer.
Luk