Velkommen,

Kunde navn:

Kunde nr.:


Kære læser

Vidste du, at dimensionering og samling af pumpestationer er en af Hydra-Grenes spidskompetencer? Igennem mange år har vi opbygget stor erfaring med at dessigne og konstruere pumpestationer til såvel enkeltstykproduktioner og serier, og det fortæller vi mere om her i UPDATE #13.

Vi byder blandt andet på et lille kig ind på vores værksted og i vores tekniske afdeling, som hver dag arbejder dedikeret på at beregne og sammensætte unikke pumpestationer. Du kan også læse, hvorfor vi hos Hydra-Grene er så glade for vores tætte samarbejde med JTEKT HPI, som producerer et af verdens stærkeste sortimenter af komponenter til powerpacks. Og så kan du møde danske DSI, der har stor succes med at benytte pumpestationer fra Hydra-Grene i sine førsteklasses pladefrysere.

Her til sidst vil jeg gerne sige tak til de mange, der lagde vejen forbi vores stand på årets HI-messe 22.-24. september.

Rigtig god læselyst!

- Henrik Sillesen, markedsdirektør

I UPDATE nr. 13 har vi valgt at fortælle jer om:

 

At vort værksted mestrer at levere 1.500 unikke pumpestationer
Det er et unikt puslespil, hver gang Hydra-Grenes værksted samler en pumpestation. Komponenterne sammenstykkes altid med afsæt i slutproduktets formål, og derfor favner Hydra-Grenes tekniske afdeling og værksted alt fra beregninger og design til produktion og dokumentation. 

Verdens bedste komponenter til hydrauliske powerpacks
Når Hydra-Grenes værksted samler små powerpacks, er franske JTEKT HPI næsten altid en del af ligningen. HPI er verdenskendt for sine hydrauliske komponenter i imponerende kvalitet, og Hydra-Grene, der er officiel dansk forhandler, har opbygget et tæt samarbejde med den populære producent.

Er din elmotor grøn nok til EU's energikrav?
EU er i færd med at indføre energikrav til elmotorer for at udfase de mindst effektive motorer fra markedet. Ifølge to eksperter på området betyder det blandt andet, at miljøvenligt produktdesign er vigtigere end nogensinde.

Frossen fisk sikrer nichesucces
Der skal mere end velvillige fiskestimer til at sikre succes, når en fisketrawler stævner ud på havet. Danske DSI har skabt en nicheforretning med sine pladefrysere til intens drift i ekstreme miljøer. Manøvreringen bliver håndteret af pumpestationer fra Hydra-Grene.

Nye produkter i webshoppen
Vi præsenterer et nyt, modulopbygget ventilsystem fra Walvoil. Ventilsystemet giver dig nye muligheder i din systemopbygning.

Luk