Velkommen,

Kunde navn:

Kunde nr.:


HydraSpecma investerer i ny fabrik og svensk hovedkontor i Göteborg...

Hydra-Grenes svenske datterselskab, Specma, foretager nu en markant udvidelse af produktionen i Sverige, og samtidig etablerer Specma nyt, svensk hovedsæde i Göteborg. Læs mere her...

undefined

I forbindelse med Hydra-Grenes opkøb af den svenske hydraulikvirksomhed, Specma AB, tilbage i 2016 fik Skjern-virksomheden flere nye, udenlandske datterselskaber under sig – heriblandt Specmas svenske hovedkontor i Göteborg.

HydraSpecma, der er moderselskab for både Hydra-Grene og Specma og ejet af det danske industrikonglomerat Schouw & Co., foretager nu en investering på ca. 60 millioner kroner i etablering af ny produktionsenhed og nyt hovedsæde for den svenske del af virksomheden i Göteborg.

Mens den danske del af HydraSpecma, Hydra-Grene i Skjern, er blandt de førende leverandører af hydraulik til vindmølleindustrien, er den svenske del, Specma, storleverandør til produktion af kørende materiel og er i dag en uundværlig samarbejdspartner for lastbilproducenter såsom Volvo, Scania, MAN, Renault m.fl.:

Vi har de seneste år oplevet en markant stigende efterspørgsel efter hydraulikprodukter til de store internationale svenske kunder og har alene i første halvår 2019 åbnet nye fabrikker i både Polen og Finland. Senere på året åbner vi også en ny joint venture-fabrik i Indien“, forklarer adm. direktør for Specma, Morten Kjær, og fortsætter: „Nu ser vi et stort behov for at udvide produktionen i Sverige, og det er glædeligt, at vi nu kan sætte det i gang.

I forbindelse med offentliggørelsen af HydraSpecmas investering og udvidelse i Göteborg, er der udsendt en pressemeddelelse, som kan læses her.

undefined


Luk